Last news in Fakti

17 Юли, 2020 17:30 1 550 3

Серина Уилямс готви завръщане на корта

  • уилямс-
  • завръщане-
  • корт-
  • тенис-
  • мач

Американката ще изиграе първия си мач от февруари насам

Серина Уилямс готви завръщане на корта - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата номер 1 в света Серина Уилямс ще се завърне на корта за първи път от началото на пандемията от коронавирус. Американката ще участва в първото издание на "Open Seed Open" в Лексингтън, Кентъки от 10 август, съобщиха от WTA.

Това ще бъде първи мач за носителката на 23 титли от турнирите от Големия шлем от месец февруари, когато помогна на отбора на САЩ да победи Латвия в среща от "Фед Къп".

Друга шампионка от Откритото първенство на САЩ Слоун Стивънс (САЩ) също ще участва в събитието.

Сезонът в тениса при жените е спрян от март заради глобалната пандемия и ще се поднови в Палермо, Италия на 3 август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малииии,

    3 0 Отговор
    Горилата напада.
  • 2 Ххх

    0 0 Отговор
    Небрежните флиртчета между Григор Димитров и голямата звезда на женския тенис Серина Уилямс продължават цели осем години след тайната им любовна авантюра.
    Всъщност Серина е била мокрият сън на Гришо много преди двамата да се залюбят през 2012 година. Оказва се, че още като гообрад юноша Димитров въздишал по чернокожата американка и чакал пет години за секса с нея, издава източник на Уикенд.
    Мераците му към сочната американка започнали още през 2007 година. Тогава Григор Димитров е едва на 16 години, но вече дава заявка за пробив в мъжкия тенис. По това време между юношеските турнири живее предимно в София, където има квартира.
    Именно там се пораждат първите любовни пориви на нашия към десет години по-голямата Серина Уилямс, вече световноизвестна и печелеща трофей след трофей.
    Твърди се, че в стаята си малък Гришо държал плакат на едрогабаритната тенис звезда, при това по съвсем оскъдно облекло, което еротично подчертавало пищните й форми. Разголената тенисистка в тежка категория се кипрела точно на стената срещу леглото му. Така освен вдъхновение в тениса, кака Серина била муза на ранните му сексуални монолози.
  • 3 месара

    1 0 Отговор
    ами да се връща , тъкмо ше се посмеем ! ше я бият като маче у дерек !