19 Юли, 2020 15:02 1 659 3

Арсенал привлича 17-годишен, считан за следващия Кристиано Роналдо

  • спортинг лисабон-
  • жоелсон фернандеш-
  • кристиано роналдо

Барселона и Ювентус също следят ситуацията с Фернандеш

Арсенал привлича 17-годишен, считан за следващия Кристиано Роналдо - 1

Арсенал е готов да плати откупната клауза на младия футболист на Спортинг Лисабон Жоелсон Фернандеш, считан за следващия Кристиано Роналдо.

17-годишният португалец се превърна в най-младият представител на "лъвовете", като талантът му е успял да привлече интереса на "артилеристите". Според A Bola от Арсенал не смятат да се бавят с привличането на футболиста и са "на ръба" да активират откупната клуза на играча, която е на стойност 41 милиона паунда. 

Барселона и Ювентус също следят ситуацията с Фернандеш, но се смята, че добрите отношения на "топчиите" с агента на играча Киа Джорабчиан ще доведат португалеца на "Емиратс".

Фланговият футболист е взел участие в 31 мача за Спортинг във всички турнири през този сезон, като има на сметката си 5 гола и 2 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YUI

    4 0 Отговор
    Може да платите и 100 милиона, може да надмине Меси и Роналдо заедно, луд свят с прекалено много перачи на пари.
  • 2 Жоро

    7 2 Отговор
    Алоооу какъв Кристиано? Той син като патладжан този.
  • 3 зелен петел

    4 2 Отговор
    Пак ли с черни ще се занимавате,бе?! Ей,луди хора,ей! Франция почерня,сега и Англия е наред.