Last news in Fakti

23 Юли, 2020 13:57 2 063 6

Лудогорец обяви новия си трансфер

  • сантана-
  • представяне-
  • лудогорец-
  • ботафого-
  • трансфер

Българският шампион се подсили с бразилеца Алекс Сантана

Лудогорец обяви новия си трансфер - 1
Снимка: ludogorets.com

Бразилският дефанзивен халф Алекс Сантана вече официално е футболист на Лудогорец. В сряда деветкратният шампион на България и Ботафого финализираха сделката за полузащитника. Част от нея бе преминаването на Рафаел Форстър в гранда от Рио Де Жанейро, където треньор в момента е Пауло Аутори.

Сантана е в плановете на Лудогорец от дълго време, като бе наблюдаван детайлно от скаутското звено. Едва сега обаче стана възможно неговото привличане. Алекс вече договори личните си условия и ще играе с номер 7. Той ще бъде представен пред медиите в Разград в петък (24 юли) в 13:00 ч. на стадион „Хювефарма Арена“.

Алекс Сантана е юноша на друг бразилски гранд - Интернасионал (Порто Алегре). Преди да премине в Ботафого халфът е играл за Парана и Гуарани. С екипа на тима от Рио Де Жанейро Сантана има 10 гола във всички турнири през последния сезон.

„Разград ми харесва. Чувствам се като у дома. Намерих много приятели в отбора. Надявам се да помогна Лудогорец да продължи с успехите в България и Европа“, сподели Алекс Сантана, който е в Разград от шест дни и вече проведе няколко тренировки с шампионите.

В същото време Лудогорец честити 30-годишния юбилей на Рафаел Форстър днес, благодари му за всичко свършено в клуба и му пожела успех в Ботафого.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 8 Отговор
    Смешници! Скоро, като падне баш комуниста и този отбор ще се разпадне. Без обществени поръчки нямат никакъв шанс. Домуса ще си тръгне, както Самуилов го направи днес.
  • 2 XXL

    6 8 Отговор
    Икономисаха парички от заплати и осигуровки по мярката 60/40 и сега ще си ги харчат за футболисти. Върховна наглост!

    Коментиран от #4

  • 3 гларус

    12 3 Отговор
    Организацията ,базите,школите,селекцията и много други неща са толкова напред Лудогорец че скоро няма кой да ги стигне.Особенно ментето с тирето.Още много калъвки ще Ви раздават
  • 4 гларус

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "XXL":

    Не дрънкайте глупости .Лудогорец кандидатстваха за мярката60/40 и с парите направиха дарение.Всяка година от УЕФА всички отбори взимат парички именно от заработените от Лудогорец в Лига Европа.Четете припознавачи...

    Коментиран от #5, #6

  • 5 XXL

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "гларус":

    Тъй, тъй с чужда пита помен правите! Дарявате пари отпуснати целево за подпомагане на затруднени в кризата предприятия. Дали е законно няма да гадая, но поне не е морално.
  • 6 Милен Миланов

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "гларус":

    Евала пич най добре са си подредили всичко и затуи са номер 1 само Лудо оле