26 Юли, 2020 05:15 1 844 0

Манчестър Юнайтед няма намерение да удължи наемите на Смолинг и Санчес

  • манчестър юнайтед-
  • наем-
  • удължаване-
  • отказ-
  • санчес-
  • смолинг-
  • рома-
  • интер

Вместо това “червените дяволи” искат да се договорят с италианските отбори за постоянното откупуване на защитника и нападателя

Манчестър Юнайтед няма намерение да удължи наемите на Смолинг и Санчес - 1
Снимка: БГНЕС

От Манчестър Юнайтед не възнамеряват да удължат наемите на Крис Смолинг и Алексис Санчес, съответно в Рома и Интер, твърди “Скай Спортс”. Според информацията клубът няма да се съгласи да предоговори продължителността на техните преотстъпвания да бъде до края на август или за още една година. Вместо това “червените дяволи” искат да се договорят с италианските отбори за постоянното откупуване на защитника и нападателя.

Наемите на двамата футболисти първоначално бяха до края на юни, но наскоро бяха удължени до първата седмица на август, за да успеят да приключат сезона в Серия “А” с настоящите си тимове. При сегашните договорки на Юнайтед с Рома и Интер Смолинг и Алексис трябва да се върнат обратно на “Олд Трафорд” след изиграването на последните шампионатни мачове на “нерадзурите” и “вълците”, които са на 2 август. Така те няма да могат да са на разположение съответно на Пауло Фонсека и Антонио Конте за мачовете в Лига Европа, където участва и английският клуб.

Бранителят има 34 мача и 2 гола за римляните, а Алексис Санчес е изиграл 26 срещи с 3 попадения и 10 асистенции за гранда от Милано.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА