31 Юли, 2020 18:15 1 363 2

Джокович: Една от големите ми цели е злато от Олимпийските игри

  • злато-
  • медал-
  • олимпийски игри-
  • сърбия-
  • родина-
  • цели-
  • джокович-
  • токио

"За мен винаги е привилегия да играя за родината си и чувствам като свой дълг да го направя", призна сръбският тенисист

Джокович: Една от големите ми цели е злато от Олимпийските игри - 1
Снимка: БГНЕС

Тенис звездата Новак Джокович не спира да радва сънародниците си с добри новини. След като Ноле дари пари и осигури пътуване с частен самолет за болно дете и родителите му до клиника в САЩ, сега дойде време да изпъкне и с чисто спортна проява. Номер 1 в света при мъжете в момента обеща да защитава флага на родината си на следващата Олимпиада, когато и да се проведе тя.

"Имам един бронзов медал, но искам титлата. Това е голямата ми цел, а и винаги е мотивиращо да представяш страната си на Олимпиада. За мен винаги е привилегия да играя за родината си и чувствам като свой дълг да го направя", обяви Джокович.  

Припомняме, че Олимпиадата в Токио трябваше да се проведе това лято, но беше отложена за догодина заради пандемията от коронавирус, като вече се чуват гласове за цялостната ѝ отмяна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 1 Отговор
    Той да се спре да друса маанета по чалготеките, после баща му да разправя кой друг му бил виновен. Топнаха нашето момче, а те онези го ударили на живот, забави, гушкане, пиене, а Гришо не се бутал, не давал автографи, стоял настрани, като се усетил, че не е добре и се оттегли от турнира, ама той бил виновен. Гришо беше точно преди този турнир в родния си град, обграден от много фенове и деца, по тази логика трябваше да е изтръшкал половината си град, а то няма.
  • 2 Мимч

    2 0 Отговор
    Ноле щом е казал ,ще го постигне,това не е наш дришо,които има само на гол томбак ,чифте пищови.,Джоковеч е истински националист и си обича Родината и играе не само за себе си,а за всички тях..Наш каунь,може само да му мие краката и пие чорбата...