Last news in Fakti

6 Август, 2020 01:00 1 756 0

Манчестър Юнайтед с офанзива към играч на Порто

  • телес-
  • порто-
  • интерес-
  • офанзива-
  • оферта-
  • манчестър юнайтед

"Червените дяволи" имат интерес към Алекс Телес

Манчестър Юнайтед с офанзива към играч на Порто - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е поредният европейски гранд, който проявява интерес към крайния бранител на Порто Алекс Телес, съобщават медиите в Португалия. Доброто представяне на 27-годишният футболист успя да привлече интереса на редица отбори, като най-сериозен е от страна на Челси и ПСЖ.

Лондончани си търсят заместник на почти сигурните напускащи Емерсон и Маркос Алонсо, като основната трансферна цел на "сините" е левият защитник на Лестър Бен Чилуел. Високата цена, която "лисиците" искат за своя футболист, обаче може да се окаже проблем.

Сега, според A Bola, към битката за подписа на играча са се включили и от Юнайтед. "Червените дяволи" искат да разширят опциите в лявата част на защитата си, предвид честите контузии на Люк Шоу.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА