7 Август, 2020 14:36 1 850 0

Скоулс: Джеси Лингард трябва да играе в средняшки отбор

  • лингард-
  • средняк-
  • уест хам-
  • евертън-
  • манчестър юнайтед-
  • легенда-
  • мнение-
  • скоулс

"Тимове като Евертън или Уест Хам повече биха му подхождали", смята легендата на Манчестър Юнайтед

Скоулс: Джеси Лингард трябва да играе в средняшки отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс каза, че Джеси Лингард има нужда да играе повече. Атакуващият полузащитник на “червените дяволи” не се представи на особено добро ниво през изминалата кампания във Висшата лига. Той отбеляза само 1 попадение, което дойде в последните минути от сезона срещу Лестър.

Джеси Лингард се отчете с гол и в реванша от осминафиналите срещу ЛАСК, спечелен с 2:1 от Манчестър Юнайтед. След края на двубоя, говорейки пред “BT Sport”, Скоулс заяви: “Това беше добър шанс за него да изиграе 90 минути, но когато Оле го смени, това беше знак, че няма да разчита на него”

“Знам на какво е способен Джеси, играх с него, тренирах го в резервите, но той тъкмо стана играч на отбора. Той трябва да бъде в пика на своята кариера, дали иска да играе по 10,15,20 мача на сезон?”, добави Скоулс.

„Джеси е добро момче, той просто се нуждае от игра, но не мисля, че ще я получи в Манчестър Юнайтед, но може би в отбор от средната класа като Евертън или Уест Хам. Когато той се представя добре, има какво да предложи, но в последно време не е достатъчно добър. Дали той ще бъде титуляр, когато Манчестър Юнайтед тръгне да печели големите трофеи? Не съм сигурен.”, завърши Пол Скоулс.

 Каквото и да се случи, Лингард най-вероятно ще остане в Манчестър Юнайтед и през следващата кампания, като до този момент няма индикации за сериозен интерес към играча, въпреки че “червените дяволи” желаят да се разделят с него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА