Last news in Fakti

13 Август, 2020 18:43 1 533 0

Шави: Още не е дошло времето за моето завръщане в Барселона

  • барселона-
  • отказ-
  • треньор-
  • време-
  • завръщане-
  • легенда-
  • шави-
  • меси

"Меси се нуждае от Барса и Барса се нуждае от Меси", смята легендата на клуба

Шави: Още не е дошло времето за моето завръщане в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Барселона Шави Ернандес отхвърли възможността да се върне в отбора като старши треньор и каза, че сега не е правилното време за това.

Шави, който в момента ръководи катарския Ал Сад, отхвърли една оферта на каталунците през януари, но през пролетта сам пожела да оглави любимия си клуб. Сега обаче бившият испански национал направи нов завой на 180 градуса и отново отхвърли тази вероятност.

"Около клуба има прекалено много шум отвън, доста проблеми извън терена и не мисля, че сега е подходящ момент да се връщам на "Ноу Камп", каза бившият полузащитник пред списание "Айкън".

"През януари казах на ръководството на клуба, че сега не е времето да се връщам и повече никой не ме е търсил. За мен ще бъде привилегия да ръководя Барселона един ден, но засега съм доволен, че мога да трупам опит като треньор", добави още Шави и призова ръководството да направи нужното, за да може Лионел Меси да преподпише.

"Меси се нуждае от Барса и Барса се нуждае от Меси. Те трябва да го направят щастлив, защото доволният Меси печели трофеи. Физически, тактически и технически той е невероятен и продължава да бъде най-добрият играч във всеки един мач, в който участва", обясни бившият му съотборник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА