14 Август, 2020 10:13 1 383 2

Гризман: Барселона има сили да спечели Шампионска лига

  • гризман-
  • барселона-
  • байерн мюнхен-
  • левандовски-
  • сили-
  • шампионска лига

"Байерн Мюнхен не е само и единствено Левандовски", смята френският нападател

Гризман: Барселона има сили да спечели Шампионска лига - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Барселона Антоан Гризман вярва, че отборът му има силите да стигне до финала в Шампионската лига този сезон. Каталунците ще се изправят срещу Байерн Мюнхен на четвъртфиналите, като според мнозина именно баварците са фаворитите за спечелването на трофея този сезон.

"Взел съм си достатъчно багаж, за да бъда в Лисабон до 23 август, дори си взех плейстейшъна. Трябва да спечелим още 3 мача, но мисля, че притежаваме необходимите качества. Всеки може да спечели в един мач", заяви пред клубния сайт французинът.

"Работихме добре тактически и се чувстваме готови. Всички знаем, че ще бъде труден мач, но знаем и какво е нужно да направим, за да се класираме на полуфиналите. Намираме се в добър период и можем да изиграем добре мача. Трябва да бъдем обединени и да се опитаме да държим топката възможно най-дълго“, добави той.

Гризман също така коментира невероятната форма, в която се намира Роберт Левандовски този сезон. Според френския национал именно полската голова машина ще е най-голямата опасност за Барса.

"Байерн играе много добре, имат страхотен нападател, но ние също имаме страхотни играчи. Те са много силни физически, могат да играят добре с топката. Трябва да направим живота им труден и да играем нашия футбол. Байерн не е само Левандовски. Крилата им създават много положения. Левандовски вкарва много голове, но и други играчи са опасни", завърши изказването си Гризман.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Не мога да се начудя

    1 0 Отговор
    Как пък съм се лъгал, че тоя става за Барса. Уви, многото грешни попълнения тази вечер ще си кажат аста ла виста.