Last news in Fakti

19 Август, 2020 23:35 2 137 2

Треньорът на Лудогорец доволен от победата, но и критичен към играчите си

  • лудогорец-
  • будучност-
  • 3:1-
  • шампионска лига-
  • павел върба

''Трябваше да сме спокойни, да не се подвеждаме по темпото на другия отбор'', смята Павел Върба

Треньорът на Лудогорец доволен от победата, но и критичен към играчите си - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Лудогорец - Павел Върба, бе доволен от успеха над Будучност, но и критичен към поведението на своите футболисти в хода на двубоя. Той изрази мнение, че в определени моменти от мача, тимът му е бил изнервен.

"Началото беше добро за нас. Вкарахме два гола и ударихме греда. Чисто положение имаше и Каули. След гола на домакините бяхме нервни. Допуснахме разконцентриране. Започнаха да сипят топки пред нашата врата", заяви Павел Върба.

"Ще го кажа на разбора на футболистите. Трябваше да сме спокойни, да не се подвеждаме по темпото на другия отбор. Голът, който вкараха Будучност, ни изнерви. Трябваше да държим топката, а не да се подвеждаме по техния стил на игра. От друга страна, такива мачове са трудни и винаги ще бъдат", заяви още наставникът на разградчани.

"Трябва да се радваме на този успех. Ако имаше реванш, щеше да е неприятно за домакините. Извлякохме добър резултат. Преди мача си казахме това, което очакваме да играе противника. В съблекалнята го казахме още един път на почивката. През втората част се справихме по-добре от първата. С изключение на една дълга топка, която изпуснахме, друго не допуснахме", добави Върба.

"Разделихме се с някои играчи след края на сезона. Сега започваме да градим на ново нашата офанзивна част. Тепърва ще изграждаме нашия стил в атака. Ако погледнете състава от миналата година, ще видите, че днес почти никой няма във фаза атака от предишните. Радва ме, че втори мач поред вкарваме 3 гола", коментира ситуацията в отбора чешкият специалист.

"Резултатът от мача днес е много важен. Срещу Мидтиланд ще играем у дома, което също е много важно. Знаем, че ако спечелим следващия мач, ще си отворим вратата към крайната цел. Да, с Виктория Пилзен победих Копенхаген, датския шампион. Ще е хубаво отново да отстраня датския шампион'', каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕЛО САН

    3 4 Отговор
    УВОЛНЕН СИ БЕЕЕ..
  • 2 петър ангелов

    0 0 Отговор
    Слаб , много слаб лудогорец ! Не ги виждам как ще отидат по - нагоре . Те с тия се озориха горките .