Last news in Fakti

1 Септември, 2020 17:45 1 394 0

Тоти: Рано или късно ще се завърна в Рома

  • рома-
  • завръщане-
  • тоти-
  • собственик-
  • фридкин

"Ако ме питате кога ще се срещна със собственика Дан Фридкин, ще отговоря, че когато ме покани на кафе", призна легендата на "вълците"

Тоти: Рано или късно ще се завърна в Рома - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Рома Франческо Тоти вярва, че ще се завърне в любимия си клуб рано или късно. Той посвети цялата си състезателна кариера на Рома, а след като окачи обувките на пирона, зае ръководен пост в клуба. След кратък престой на новата длъжност Тоти напусна Рома със скандал.
След смяната на собствеността на клуба той се надява отново да започне работа в отбора на сърцето си, но на този етап не е имал контакт с новите собственици от семейство Фридкин.

"Кога ще се завърна в Рома? - коментира Тоти пред “Република”. - Няма еднозначен отговор, защото има твърде много нюанси, но рано или късно ще се случи. Ако ме питате кога ще се срещна с Дан Фридкин, ще отговоря, че когато ме покани на кафе. Със сигурност това ще се случи, но на този етап не са ме потърсили. Дан Фридкин бързо разбра едно фундаментално нещо. В Рома собственикът трябва да присъства физически. Затова е хубаво, че неговият син Райън се мести в Рим. Бившият собственик Джеймс Палота направи грешка, защото взимаше решения от разстояние на база слухове”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА