Last news in Fakti

11 Септември, 2020 11:32 2 917 0

Владо Николов: Да биеш Италия като гост не се случва всеки ден!

  • николов-
  • италия-
  • европейско първенство-
  • национален отбор-
  • победа-
  • българия-
  • юноши

"Местните специалисти са очаровани от играта на българските национали", разкри легендата

Владо Николов: Да биеш Италия като гост не се случва всеки ден! - 1
Снимка: БГНЕС

Волейболните ни национали под 18 години отбелязаха звучна победа над Италия с 3:2 гейма и спечелиха група 1 на европейското първенство. Първото място им отрежда полуфинал срещу Чехия, заел второ място в група 2.

Координаторът на националните отбори Владимир Николов изгледа дуела със „скуадра адзура“ от трибуните. След триумфа той заяви за официалния сайт на БФВолейбол, че победата ще даде голямо самочувствие и увереност на момчетата по пътя към медалите.

„Спечелихме много труден мач“, коментира Николов.

„Борихме се от началото до самия край, това е много положително. Победа ще даде самочувствие на момчетата, че можем да победим и най-добрите. Емоцията е голяма. Да надиграеш Италия като гост, не се случва всеки ден. Местните специалисти са очаровани от играта на българските национали. В разговори те заявиха, че има голямо израстване и че са с много приятни впечатления от изявите на нашите“, сподели бившият български национал.

„Предстои ни полуфинал с Чехия. Гледах мачовете на този отбор и смятам, че е с най-неубедително представяне от четирите, достигнали до финалната фаза. Силно се надявам, че ще победим и ще се класираме на финал. Другият полуфинал ще противопостави Италия и Полша. Ще има сериозен сблъсък. Но от това, което видяхме до сега, може да се каже, че домакините ще успеят да се преборят с поляците. Но все пак това са юноши, можем само да предполагаме. Дано нашите волейболисти да продължат с тази убедителна игра и ги видим на финал, независимо срещу кого“, каза още Владо Николов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА