Last news in Fakti

11 Септември, 2020 23:40 24 300 8

Истинска трагедия разтърси света на спорта

  • джоел дарк-
  • ръгби-
  • ръгбист-
  • спорт

Заради трагичната новина местната федерация по ръгби реши да отложи кръга този уикенд

Истинска трагедия разтърси света на спорта - 1
Снимка: БГНЕС

Истинска трагедия споходи австралийския спорт след смъртта на 19-годишния ръгбист Джоел Дарк.

Момчето сбъдна мечтата си и дебютира за мъжкия отбор на местния Нюкасъл, но нарани главата си по време на игра, след което беше откаран в болница с опасност за живота. Няколко дни по-късно Дарк почина.

Заради трагичната новина местната федерация по ръгби реши да отложи кръга този уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТЪПА ИГРА ОТ ЗАПАДА

    23 13 Отговор
    ПОНИМАЛИ..ТОЧНО ТАК..

    Коментиран от #5

  • 2 волен сидеров

    17 14 Отговор
    не може да бъде-МАКАРОНАВИРУСА НЕ ГО ЛИ Е УБИЛО -ААА НЕ НЕ ВЯРВАМ ,УМРЯЛ Е ОТ ВИРУСА 100 ПРОЦЕНТА-ИВАЙЛО НЯМА ЛИ ПАРИЧКИ БЕ МАМЕ ,ЧЕ НЕ СИ ГО ПИСАЛ ТОВА-ТРЯБВА ДА ИМА ПАНИКА И СТРАХ МАМЕ НЕ Е ДОБРЕ ИНАЧЕ

    Коментиран от #4

  • 3 Тренера

    10 20 Отговор
    Каква трагедия утре кюфтета та за обяд отпадат че съм покрусен!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 незнайко

    5 10 Отговор

    До коментар #1 от "ТЪПА ИГРА ОТ ЗАПАДА":

    Тази игра не е от запада а от САЩ !!! Казва се американски футбол !!!
  • 6 До неЗнайко

    3 0 Отговор
    Тази игра е от Великобритания, пренесена в колониите нова зенландия, Австралия, както и в САЩ. В САЩ впоследствие я кръщават Америка ски футбол за да изглежда че те са я измислили. Прочети малко история .
  • 7 Шаран БГ

    9 1 Отговор
    Написано е "ръгби" и "ръгбист". Между "ръгби" и американски футбол има все пак някаква разлика. Но за мен , нито едното , нито другото е спорт. Има и други колективни състезания ,причислени към спорта. Спортът трябва да натренира тялото, да възвишава душата, да облагородява духа и на спотисти и на зрители !!! Какви са тези "спортове" където се чупят ръце, крака и глави ? Ккъдето се нанасят смъртоносни удари по тялото на ПРОТИВНИКА !? Няма състезание - има битка, война....... И зрители , на които се палят най-долните страсти.....Това не са спортове. Ето го резултатът. И това не е изключителен случай. 19-годишен здрав прав млад мъж....... Бог да го прости !
  • 8 Капама

    2 2 Отговор
    Neee умрял е от коронавируса !!! Много страшен е тоя вирус !! Само още малко пари да усвоят управниците и после вируса ще е супер безопасен!