Last news in Fakti

19 Септември, 2020 11:16 1 590 0

Виери: Ибрахимович ще вкара поне 20 гола този сезон

  • виери-
  • милан-
  • голове-
  • ибрахимович-
  • киелини

"Днес той е все така силен и опустошителен", смята легендата

Виери: Ибрахимович ще вкара поне 20 гола този сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният нападател Кристиан Виери се изказа много ласкаво за лидерите на Милан и Ювентус - Златан Ибрахимович и Джорджо Киелини. Според него 38-годишният голмайстор ще вкара 20 попадения през този сезон, а за бранителя е сигурен, че ще вдъхнови своите съотборници, ако се предпази от контузии през сезона.

“Новият договор на Златан е потвърждение от огромно значение за Милан. Днес той е все така силен и опустошителен. Винаги бележи, той е шампион. Ще играе, докато се чувства с решаваща роля. Той ще има голям сезон и ще отбележи поне 20 гола", смята легендата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА