Last news in Fakti

25 Септември, 2020 16:43 1 930 4

Дейвид Бекъм ще става... пчелар

  • медар-
  • пчелар-
  • бекъм-
  • бизнес-
  • мед

Английската футболна легенда ще се впусне в ново бизнес начинание

Дейвид Бекъм ще става... пчелар - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата футболна звезда Дейвид Бекъм планира да се впусне в ново бизнес начинание, след като преди време прекара коноравируса и оздравя напълно. Той е решил да започне да произвежда мед, след като се е превърнал в запален пчелар по време на изолацията, наложена през пролетта заради пандемията от COVID-19.

45-годишният бивш английски национал дори вече се е спрял върху няколко търговски марки за своята продуктова гама от натуралния подсладител - „D Bee“, „Seven Honey“ и „Goldenbees“.

В дома си в Котсуолдс Бекъм има собствено оборудване за добиване на мед и свой рояк. Собственикът на американския футболен клуб Интер (Маями) започнал да отглежда пчели като хоби, но до такава степен се е запалил, че дори сам си произвежда кошерите.

"Това е неговата собствена противоотрова срещу токсичния и стресиращ начин на живот в Лондон и Маями. Дейвид е и много предприемчив. Той вече е решил да се впусне в бизнеса с мед и дори се е свързал с фирми за опаковки и разпространение“, коментира човек от обкръжението на бившия футболист.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ventura

    0 0 Отговор
    Хубаво е да ближеш медец, пък макар и през буркана.
  • 2 NikNay

    2 1 Отговор
    Яшар циганина е медар - бере мед. Бай Георги е пчелар - има кошери с пчели. Въпрос към автора на статията - какъв се явява в случая Бекъм?
  • 3 Урко

    2 0 Отговор
    Продавам кошери даданблат, с отводки, майка 2020г. За Бекъм ще измисля специална цена! Аре, Бекъме!
  • 4 NEMESIS

    2 0 Отговор
    Урок по Унгарски. ПЧЕЛА на Унгарски: Беремед. Оса: Неберемед. Търтей: Ебенеберемед.