29 Септември, 2020 16:14 1 759 1

Левски ще се опита да си върне Мартин Райнов

  • левски-
  • връщане-
  • чужбина-
  • оферта-
  • райнов-
  • контузия-
  • цонев

Халфът в момента е без отбор, след като реши да разтрогне със „сините" преди началото на сезона

Левски ще се опита да си върне Мартин Райнов - 1
Снимка: БГНЕС

Левски не се е отказал от намерението да си върне Мартин Райнов. Халфът в момента е без отбор, след като реши да разтрогне със „сините" преди началото на сезона, пише „Мач Телеграф“. Мотивите му бяха, че искал да продължи кариерата си в чужбина. Самият Райнов обаче призна, че е изпуснал една възможност, а нови явно не са се отворили за него. Затова от „Герена" се надяват, че той ще размисли и ще се завърне в отбора, след като там се отвори сериозна дупка.

Вчера се потвърдиха най-големите страхове на „сините". Радослав Цонев ще трябва да бъде опериран и няма как да избегне това. Той е с разкъсана предна връзка на коляното. Това стана ясно, след като мина през ядрено-магнитен резонанс. Така Левски ще трябва да чака между 5-6 месеца, за да може да го ползва отново, ако операцията и възстановяването му минат без проблеми.

Цонев се контузи в петата минута на двубоя с Ботев (Пд). Той се завърна на „Герена" от Лече, който го пусна там срещу сериозен процент при следващ трансфер за италианците. В момента Левски разполага с доста халфове, но ситуацията може да се промени, ако Стайн Спиерингс бъде продаден. При такъв вариант Борислав Цонев ще бъде заобиколен само от младоците Илия Юруков и Андриан Краев, след като Ивайло Найденов се ползва като десен бек.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    5 0 Отговор
    Голем футболист.Бързак и техничар.Голема работа.Те за това ни бият селски отбори,що го нема Райнов.