Last news in Fakti

1 Октомври, 2020 13:28 1 272 2

Балъков: Мачът с Ботев Пловдив е възлов за нас

  • балъков-
  • възлов-
  • мач-
  • ботев пловдив-
  • цска 1948

"Не трябва да мислим, че ще играем срещу по-слаб Ботев", категоричен е наставникът на ЦСКА 1948

Балъков: Мачът с Ботев Пловдив е възлов за нас - 1
Снимка: БГНЕС

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че предстоящият мач с Ботев Пловдив е възлов за неговия тим. Двубоят между двата тима е утре от 20:15 часа. Балъков бе категоричен, че футболистите му трябва да се представят на високо ниво, за да затвърдят доброто си представяне от мача с Етър, когато спечелиха с 5:1.

"Очакваме да победим. Този мач се явява един възлов мач, който може да ни донесе още по-голямо самочувствие. Може да ни даде и добра основа за бъдещи резултати. Дано футболистите да разберат важността на мача и да дадат всичко от себе си, за да победят. Още не знам как ще изглежда състава. Нямаме контузени състезатели. Единственият, който е в период на възстановяване е Ивайло Чочев. Всички негативни моменти се явяват позитивно оръжие за противниците. Ботев имат много силни футболисти. Явно проблемите не им влияят на играта. Не трябва да мислим, че ще играем срещу по-слаб Ботев. Очаква ни труден мач с голям заряд. Ботев има много качествени футболисти. Това е добър и окомплектован отбор, срещу който трябва да се играе внимателно".

Той коментира и ситуацията с коронавируса у нас, както и фактът, че в Арда има 16 заразени футболисти и поради тази причина двубоят с Лудогорец в неделя ще бъде отложен.

"Една победа не означава нищо. Поредица от победи със стабилна игра би означавало, че има на какво да стъпим. Затова и победа срещу Ботев ще ни даде добра основа за бъдещето. Трябва да живеем с тази пандемия и да се съобразяваме. Целият отбор е тестван, утре ще излязат резултатите. Явно, че трябва много да се внимава. Ще бъде жалко, ако българското първенство бъде затворено заради пандемията", каза Балъков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каскет

    4 0 Отговор
    Чудя се, има ли наистина нормален човек, който се интересува от футболът ни !
  • 2 CFC

    0 0 Отговор
    Не, по-скоро от залаганията...