Last news in Fakti

2 Октомври, 2020 16:15 1 373 0

Изгоненият капитан на Ботев Пловдив подписа с Царско село

  • балтанов-
  • изгонване-
  • ботев пловдив-
  • капитан-
  • царско село-
  • пенев

Лъчезар Балтанов се радва, че ще работи с Любо Пенев

Изгоненият капитан на Ботев Пловдив подписа с Царско село - 1
Снимка: БГНЕС

Царско село си осигури услугите на Лъчезар Балтанов, който подписа договор с клуба и ще бъде на разположение на Любослав Пенев в двубоя срещу Черно море от 8 кръг на efbet Лигата, съобщи официалният сайт на елитния клуб.

За последно Балтанов бе капитан на Ботев (Пловдив). Преди това 32-годишният полузащитник е играл за Левски, Калиакра, Ботев (Враца) и Черноморец (Бургас).

Балтанов е трикратен шампион с Левски. Със „сините“ и „канарчетата“ има по една спечелена купа на България и суперкупа на страната.

„Щастлив съм, че ще работя с треньор като Любослав Пенев, от когото мога да науча много. Ще направя всичко възможно да помогна на Царско село с опита, който имам. Клубът разполага с добри футболисти и съм сигурен, че ще направим отбор, с който останалите тимове в елита да се съобразяват. Всъщност мисля, че това вече е факт и се вижда от началото на сезона“, заяви Лъчезар Балтанов.

Халфът е вторият изгонен от Ботев (Пловдив) футболист, който в последните седмици намира продължение на кариерата си в Царско село. Преди това Любо Пенев привлече в тима си и бившия национал Иван Бандаловски.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА