3 Октомври, 2020 12:41 1 538 3

В Локо (Пловдив) като ЦСКА, взеха минал през ПСЖ

  • локомотив (пловдив)-
  • ново попълнение-
  • кристиан гомис

Става въпрос за френския защитник Кристиан Гомис

В Локо (Пловдив) като ЦСКА, взеха минал през ПСЖ - 1
Снимка: Локомотив (Пловдив)

Локомотив Пловдив подписа договор с Кристиан Гомис. Това е поредното ново попълнение на “черно-белите” за сезон 2020/21, съобщиха от клуба.

Кристиан Гомис е роден на 25.08.1998г. в Дакар. Френският защитник се е състезавал за ПСЖ II, Вернолитан, Вернеюл, Мурео, Корденоа и Филанте Бастия.

Играчът е вече картотекиран в системата на БФС и ще бъде на разположение на Бруно Акрапович за предстоящото гостуване на Берое.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛЕВСКИ 1914

    2 3 Отговор
    И Локо пд като ЦСКА играят с лиценза на друг отбор а истинското Цска ФАЛИРА.
  • 2 гбдцфхк

    2 0 Отговор
    Е не е като да си създеден реално 1992 година от Лафчис и агенти от ДС и да претендираш за историята на стария комунистически отбор ДСО Динамо. Иначе стария и оригинален отбор Левски е закрит официално на 27 Август 1949 година и оттогава не съществува.

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "гбдцфхк":

    Ами закрили са го тези които създадоха ФАЛИРАЛИЯ отбор работата е че велики цесекари като Радослав Здравков, Георги Димитров Дучето и др. казват Цска за съжаление ФАЛИРА на 09 09 2016г.