Last news in Fakti

31 Октомври, 2020 10:35 2 322 3

Марадона: Знаех, че това между Меси и Барселона ще свърши зле

  • марадона-
  • меси-
  • отношение-
  • барселона-
  • раздяла-
  • напускане

"Същото се случи и с мен. Барселона не е лесен клуб", заяви легендата

Марадона: Знаех, че това между Меси и Барселона ще свърши зле - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Аржентина и световния футбол Диего Марадона сподели своята гледна точка относно желанието на своя сънародник Лионел Меси да напусне Барселона през изминалото лято. Както добре знаем, след края на миналия сезон шесткратният носител на "Златната топка" изяви сериозно желание да напусне каталунския клуб. Новината разтърси мнозина, но не и Марадона, който споделя, че е знаел как ще се развият нещата между Меси и „блаугранас“.

"Знаех, че това между Барселона и Меси ще свърши зле и че Лео ще иска да си тръгне. Същото се случи и с мен. Барселона не е лесен клуб. Той е там от години и въпреки това не получава отношението, което заслужава от клуба", заяви Марадона.

"Той им даде всичко, изведе ги до върха във футбола, но когато един ден помоли да си тръгне и да опита нещо ново, те му казаха "не". Но да затвориш вратата не е лесно, има договор, това е много голям клуб, там са и хора, които те обичат. Аз не го направих с Наполи", сподели още Диего.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    5 3 Отговор
    Легенда наркоман разбойник и безотговорен родител

    Коментиран от #3

  • 2 Закон на Мърфи

    2 0 Отговор
    Ако нещата вървят добре, със сигурност ще тръгнат на зле.Ако вървят на зле, със сигурност ще стане още по-зле......хахахаха.....Така, че Мара и Дона са прави....хахахаха.
  • 3 Цигаристан

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Всъщност Марадона е един много нещастен човек, дрогата му скапа психиката, демек не можа да се развие като възрастен човек . . . това е и дефект на много българи . . . ракия, цигари . . . мозъкът им е в прединсултно състояние