Last news in Fakti

4 Ноември, 2020 14:28 951 2

Станислав Генчев: Искам да играем атрактивно срещу Тотнъм

  • тотнъм-
  • генчев-
  • очаквания-
  • стил-
  • лудогорец-
  • лига европа

"Винаги сме играли като равен с равен с големите отбори", заяви треньорът на българския шампион

Станислав Генчев: Искам да играем атрактивно срещу Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев говори пред журналистите преди домакинството срещу Тотнъм утре.

"Всички се надяваме да видим познатото лице на Лудогорец именно срещу Тотнъм. Винаги сме играли като равен с равен с големите отбори. Искаме да направим силен мач с такъв противник като Тотнъм. Всеки един футболист мечтае да играе мачове срещу най-силните. Мотивацията във всички е много голяма. Ще опитаме да играем нашия начин – бързо, атрактивно и красиво, за да сме доволни след мача“, каза Генчев.

Той заяви, че е много трудно да се изненада треньор като Жозе Моуриньо, но има някои интересни детайли, които е замислил.

"Кирил Десподов и Клаудио Кешеру се възстановяват от травмите, но ще решаваме в последния момент дали ще играят в мача. Същата е ситуацията и с Жозсуе Са“, каза Генчев.

"Приятно ми е, че ще имам шанс да водя Лудогорец срещу Тотнъм и един от най-добрите треньори в света. В случая обаче не се изправяме аз срещу Моуриньо, а Лудогорец срещу Тотнъм, но да ще бъде безценен опит да се надигравам с него. Англичаните имат малка разлика в подхода за мачовете в Европа и този за вътрешното първенство. Изгледахме всички мачове в Европа и последните 6 мача в първенството. Те правят промени във всеки мач, но това не се отразява на начина им на игра. Ние винаги играем за победа. Без значение как сме завършили в първите мачове срещу Тотнъм искаме трите точки. Дори да бяхме победили първите два мача подходът щеше да е същияТ. Всеки иска да се докаже срещу тези хора. Тотнъм също има своите слаби страни. Миналата седмица загубиха от Роял Антверп. Ние също се надяваме на три точки“, заяви Генчев.

Относно сработването на отбора и играта в дефанзивен план Генчев каза: „За всяко нещо трябва да се работи целенасочено. Привлякохме доста нови футболисти. Все още търсим стила на игра, който Лудогорец показва последните години. Искаме да сме силни в атака и стабилни в защита. За това целияТ отбор трябва да участва какТо в защита, така и в атака“, каза специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БКП

    1 0 Отговор
    За атрактивна игра точки не дават а само за победи и равни. Ако искаш да играеш атрактивно, стани треньор по фигурно пързаляне, малоумник
  • 2 Ссср

    0 0 Отговор
    Айде бе Дряновски цървул и ти голям треньор стана бе.