11 Ноември, 2012 23:00 1 302 1

България излиза пределно мотивирана срещу Украйна

  • българия-
  • украйна-
  • контрола-
  • любо пенев-
  • малта-
  • мотивирана-
  • любо пенев

Последният мач на "лъвовте" ще бъде излъчен по БНТ

България излиза пределно мотивирана срещу Украйна - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Почти целият национален отбор се събра за първото занимание преди контролата с Украйна. От извиканите от Любо Пенев 22-ама футболисти, 15 се явиха още в неделя следобед.

Това са Стоян Колев, Йордан Минев, Николай Бодуров, Илия Миланов, Александър Александров, Иван Бандаловски, Светослав Дяков, Иван Цветков, Маркиньос, Георги Сърмов, Владимир Гаджев, Георги Миланов, Валери Божинов, Димитър Рангелов и Георги Илиев.

Добрата новина за наставника ни е, че нито един от тях не се оплаква от травми. Затова и той ги раздели на три групи, за да проведе нормална тренировка.

Още в неделя срещу понеделник се очаква пристигането на Ивелин Попов от Русия, Георги Сърмов от Турция, Иван Иванов от Сърбия, Александър Тонев от Полша и Петър Занев от Украйна.

Разрешение най-късно към тима да се присъединят са получили Николай Михайлов и Станислав Манолев. Техните Твенте и ПСВ Айндховен играха в Холандия в неделя следобед. Те се чакат в понеделник на обед.

Последният мач за годината на националите ни ще бъде излъчен по БНТ.

Двубоят е в сряда от 18:00 часа на Националния стадион "Васил Левски", а от обществената телевизия дадоха най-добрата оферта за прякото му предаване. 

Билетите за мача също са пуснати за продан като най-скъпи са тези за сектор "А" - по 15 лв. В сектор "В" се влиза за 10 лв., а най-евтино е в секторите зад вратите - "Б" и "Г" - по 5 лв.

Тъй като това е последният мач за "лъвовете" за тази година, от неговия изход зависи и на коя позиция ще се намира България през 2013 г. в ранглистата на ФИФА. 

Следващият официален мач на "трикольорите" е чак март догодина, когата приемат аутсайдера в квалификационната ни група Малта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор
    pobeda i pak pobeda