Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 19:04 1 512 0

Клуб от футболния ни елит остана без треньор

  • етър-
  • напускане-
  • петков-
  • треньор-
  • оставка

Петко Петков напусна Етър

Клуб от футболния ни елит остана без треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Етър и Петко Петков се разделиха днес по взаимно съгласие и старши треньорът занапред няма да води "виолетовите". Наставникът подаде оставка на среща с председателя на УС на клуба Деян Куздов.

"Искам да благодаря на ръководството за оказаната чест да водя отбор като Етър. За мен наистина беше чест! Специално искам да благодаря и на феновете, които ме подкрепяха от първия до последния ден на стадион "Ивайло"! В момента нещата в клуба са перфектни, ако има някой виновен – това съм аз. Реших да напусна поста си, за да дам възможност на ръководството на Етър с нов човек като старши треньор да излезе от кризата", коментира Петков.

"Разделяме се коректно и цивилизовано по взаимно съгласие. Благодарим на Петко Петков за всеотдайната му работа начело на отбора и му пожелаваме успех в треньорската работа", заяви председателят на клубната управа Деян Куздов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА