Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 20:26 1 418 9

Димитър Илиев: Не мисля, че трябва да се притесняваме от отбор като Гибралтар

  • илиев-
  • българия-
  • контрола-
  • гибралтар-
  • подценяване-
  • притеснение-
  • национален отбор

"Нямаме право да не спечелим", смята футболист №1 на България за 2019

Димитър Илиев: Не мисля, че трябва да се притесняваме от отбор като Гибралтар - 1
Снимка: БГНЕС

Футболист №1 на България за 2019 Димитър Илиев сподели, че България трябва да направи стъпка напред в представянето си срещу Гибралтар.

"Няма да коментирам въпроси на клубно ниво. Настроението е добро. За съжаление всеки ден някой се разболява и е изключително неприятно. Виждаме Тошко Неделев и Антон Недялков, които са едни от най-добрите ни играчи, са болни. Дано да се оправят бързо. Всички, които излезем на терена, трябва да се раздадем. Не мисля, че трябва да се притесняваме от отбор като Гибралтар. Ако сме стигнали дотам… Дано покажем по-добра игра и стъпка напред в представянето. Нямаме право да не спечелим. Надявам да покажем по-добра игра и стъпка напред в представянето си. Ако е подплатена с добра игра и отбелязани голове, ще влезем с по-голямо самочувствие в Лигата на нациите", сподели Илиев.

"Има толкова мачове, а толкова малко победи на нашата сметка. От много време си говорим за промяна. Лагерите си вървят, а резултатите си същите. Промяната трябва да тръгне от нас - футболистите. Връщаме се към мача с Унгария. Това беше шанс. Готвихме се и чакахме мача. Всички имахме надежди, че ще се представим по-добре. Като игра беше добро представянето. Не може да продължаваме да се вайкаме обаче. Ясно е, че и този цикъл е неуспешен. Трябва да започне нещо да се случва в националния отбор. Предстоящите мачове са най-важните. Не може да живеем в миналото. Имахме шанс за Европейско - не го използвахме", каза още капитанът на Локо Пд.

"Едва ли има нормален човек в България, който да приеме победа или точка срещу Гибралтар като успех. Последните си три мача те имат две победи в групата си, колкото и да е слаба. Всеки отбор се развива. Ако излезем с нагласата, че ще вкараме няколко гола на разходка, няма как да стане. Не сме Испания или Франция. Няма да се бият сами. Съмнявам се, че има уважаващ себе си футболист в националния отбор, който да приеме за нормално равенство или загуба от Гибралтар",завърши Илиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възможност

    16 0 Отговор
    От всеки трябва да се притеснявате ... куци коне
  • 2 Стефан

    11 0 Отговор
    Абе ние от много отбори не се притеснявахме ама бая бой изядохме, не знам дали да съм доволен че / капитана / хвана covid 19, щото друг не можеше да го махне от титулярния състав, още Матеус го каза, единия е син на президента, другия е зет на президента. трети и четвърти ги гласят за продажба и виж половината отбор друг го реди.
  • 3 Бонговец

    10 2 Отговор
    Гибралтар, последния пирон в ковчега на българския футбол.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дядо Ванчо

    1 0 Отговор
    Мите , няма време . Стягай куфарите , и при Акрапович .

    Коментиран от #8

  • 6 МъдУрко

    3 0 Отговор
    Аз пък мисля, че трябва да се притеснявате дори и от ФК "Барселона"-с.Бацова Махала, толкова големи ливади сте! Може да биете само на кючек и татуировки!
  • 7 Ха Ха

    1 0 Отговор
    Тоя пък кой беше , че не съм го и чувал? Щял да прави крачка напред с Гибралтар ХА Ха ХА ХА . Момче вземи един пистолет , и се самопричакай зад някой ъгъл.
  • 8 ЦСКА умре

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Дядо Ванчо":

    Как ще отиде при пребоядисаните като Мидълзбро двойници от Ловеч с Тире между ЦСКА и София като имат Али Соу, Ахмед Ахмедов, Митко Митков (дето беше под наем в Дунав Русе), Марто Смоленски и Евандро, въпреки че последния е халф? Може и да остане в Локомотив, всичко е възможно.
  • 9 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    Аз казвам че ще спечелим домакинство с Гибралтар и ще запазим суха мрежа.