Last news in Fakti

12 Ноември, 2020 10:56 1 214 0

Стоянович: Не се поколебах много, когато получих възможност да се върна в Левски

  • стоянович-
  • левски-
  • завръщане-
  • възможност-
  • колебание-
  • треньор

"Може би съм втория или третия в историята, получил такъв шанс и това е голямо признание за мен", призна новият треньор на "сините"

Стоянович: Не се поколебах много, когато получих възможност да се върна в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Допреди няколко дни Славиша Стоянович бе считан за нов селекционер на Босна и Херцеговина. Той обаче предпочете за втори път в кариерата си да поеме родния гранд Левски.

"Бях в Левски преди две години. Тогава бяхме на прав път, играхме хубав и симпатичен футбол, но в крайна сметка се разделихме по странен начин. През цялото това време имах усещането, че трябва да довърша работата си. Заради това не се поколебах много, когато получих възможност да се върна. Рядко е треньор да се завърне в Левски. Може би съм втория или третия в историята, получил такъв шанс и това е голямо признание за мен", казва Стоянович пред reprezentaсija.ba.

При предишния си престой в Левски бях очарован от феновете. Това е любов, която рядко се среща някъде", продължава Славиша. Специалистът разкрива, че преди да поеме "сините" за първи път е бил близо до босненския Железничар (Сараево). "Преговорите бяха доста сериозни и бях готов да дойда. В крайна сметка съжалявам, че тази история не се сбъдна. Заседна в някои дребни неща. Проблемът бяха хиляда-две хиляди евро. Аз не поисках огромна сума, но това вече е зад мен. Един ден обаче се виждам в Босна и Херцеговина. Един ден имам желание да работя там", споделя Стоянович, а за националния отбор на страната казва: "Босна има толкова много добри футболисти, всички играят в добри лиги в Европа, но винаги нещо липсва. Стигаш почти до края и после нищо. Вашият национален отбор е специфичен за мен. Има смесица от нации, всичко е близо, а в някои случаи и психически далеч".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА