Last news in Fakti

13 Ноември, 2020 16:14 2 095 2

Пирин започна сериозна чистка на треньори

  • пирин благоевград-
  • чистка-
  • треньори-
  • уволнение-
  • раздяла-
  • детско-юношеска школа

Клубът от Благоевград се раздели с куп специалисти от детско-юношеската школа

Пирин започна сериозна чистка на треньори - 1

От днес, 13 ноември, ФК Пирин (Благоевград) се разделя по взаимно съгласие с треньорите от детско-юношеската школа Радостин Александров, Иван Желев и Янек Кючуков, както и с техните помощници. ФК Пирин благодари на всички за положените усилия и им пожелава бъдещи успехи.

Новото клубно ръководство реши да се раздели с всички футболисти от детско-юношеската школа извън Благоевград и благоевградския регион, привлечени по настояване на досегашния ръководител на школата. Изключение се прави само за Красимир Тодоров, който от понеделник, 16 ноември, ще започне подготовка с представителния тим на Пирин.

"Промените са в резултат на новата линия в клубната политика, целяща завръщането на ФК Пирин към неговите традиционни и исторически ценности, свързани с даването на шанс за реализация предимно на местни треньори, футболисти и служители. В кратки срокове в ДЮШ ще бъдат привлечени треньори, които напълно ще отговарят на клубните изисквания", добавиха от Пирин.

Припомняме, че преди дни Таско Тасков стана изпълнителен директор на клуба, след като по-рано Ива Уорън се оттегли от поста.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среднощен

    0 0 Отговор
    Иво Андонов е един от най-големите виновници за "ликвидирането" на ДЮШ на ФК Пирин...! Заради лансиране на своята футболна школа... Всичко това с подкрепата на бившия кмет Камбитов и тези които го протектираха от София...? Заради личната печалба "затриха" футболния интернат и наложиха своите кадри от школата... Относително същото се случи с всички водещи футболни школи в България... Локомотив София, Враца, Плевен, Велико Търново, Сливен, Бургас - тъжна картинка...!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.