Last news in Fakti

18 Ноември, 2020 14:15 1 955 2

Все пак се намери отбор, който да поиска Балотели

  • барнзли-
  • балотели-
  • преговори-
  • оферта

Барнзли, който е 16-ти във второто ниво на английския футбол, води преговори с нападателя

Все пак се намери отбор, който да поиска Балотели - 1
Снимка: БГНЕС

Отбор, който се намира на 16-о място във второто ниво на английския футбол, е отправил официално запитване към футболния агент Мино Райола за привличането на нападателя Марио Балотели, съобщават изданията в Англия. Става дума за Барнзли.

30-годишният италианец е свободен агент, след като напусна Бреша в края на миналия сезон. Барнзли се нуждае спешно от нападател и се смята, че Балотели познава добре футбола в Англия след престоите си в Манчестър Сити и Ливърпул.

Към момента обаче разговорите не са в много напреднала фаза и е малко вероятно Супер Марио да заиграе в ниските дивизии на Англия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    2 0 Отговор
    Тоя си е баш от най тъмните черни перли. С по светлата кожа по ги възприемам, ама с токова тъмна кожа все едно е извънземно.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.