19 Ноември, 2020 15:45 1 327 2

Официално: Гуардиола удължи договора си с Манчестър Сити

  • гуардиола-
  • удължаване-
  • договор-
  • манчестър сити-
  • мубарак

Испанецът ще остане начело на "гражданите" до 2023-та година

Официално: Гуардиола удължи договора си с Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Хосеп Гуардиола и ръководството на Манчестър Сити са постигнали съгласие за удължаване на срока на договора на специалиста. Това призна един от шефовете на "гражданите" Халдон Мубарак.

Настоящият контракт на специалиста изтичаше през лятото, като в последните седмици негови представители и тези на клуба водеха усилени преговори за неговото подновяване. Новият договор на Пеп с "гражданите" е до лятото на 2023 година.

"Продължаването на договора на Пеп е правилната стъпка в едно приключение, което се развива в последните няколко години. Подновяването на контракта е продукт на взаимно уважение и доверие, което съществува между него и клуба", каза Мубарак.

Гуардиола е начело на Сити от 2016 година, когато замени на поста Мануел Пелегрини. С "гражданите" той спечели две поредни титли във Висшата лига. Пеп също така триумфира веднъж в турнира за ФА Къп и три пъти за Купата на Лигата.

"В клуба имам всичко, което мога да искам, за да си свърша работата добре. Благодаря за доверието на собственика, президента и директорите, които ми дадоха възможност да работя още две години тук", заяви Пеп.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.