Last news in Fakti

21 Ноември, 2020 17:31 1 415 1

Хакери удариха Манчестър Юнайтед

  • хакери-
  • удар-
  • манчестър юнайтед-
  • изявление-
  • файлове

"Червените дяволи" разкриха, че не е проникнато в никакви файлове за съхраняване на лични данн

Хакери удариха Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: shutterstock

Хакери проведоха атака по компютърните системи на Манчестър Юнайтед, потвърдиха от клуба. „Червените дяволи“ допълниха, че не е проникнато в никакви файлове за съхраняване на лични данни на играчите и служителите и няма пречка за провеждането на днешния мач с Уест Бромич.

„Жертви сме на професионална атака на нашите системи. Предприели сме всички действия за защита и работим със специалисти, които да минимизират щетите от проникването. Нашите предохранителни антихакерски системи са се задействали навреме и са блокирали достъпа до всички файлове, съдържащи личните данни на нашите играчи и служители. Не са засегнати и нашите канали в социалните мрежи, официалният ни сайт и мобилното ни приложение“, обявиха от Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    1 0 Отговор
    Много знаете къде и какъв достъп сме имали!