22 Ноември, 2020 20:32 1 302 1

Арсенал и Лийдс не успяха да се победят

  • равенство-
  • висша лига-
  • лийдс юнайтед-
  • арсенал-
  • червен картон-
  • пепе

Двата тима завършиха наравно - 0:0

Арсенал и Лийдс не успяха да се победят - 1
Снимка: БГНЕС

Лийдс и Арсенал завършиха при равен резултат 0:0 в мач от английската Висша лига. Никой от двата отбора не съумя да отбележи попадение в рамките на целия двубой и така си разделиха по точка. От нея трябва да бъдат по-доволни "артилеристите".

Освен, че всички по-интересни ситуации в двубоя бяха на сметката на Лийдс, то тимът превъзхождаше и по всички показатели опонента си и на няколко пъти бе много близо до гола. На всичкото отгоре "топчиите" останаха и с човек по-малко.

Те играха почти цяло второ полувреме в намален състав, след като Никола Пепе получи директен червен картон в 52-рата минута, когато удари без топка с глава съперников футболист. Очаквано, това още повече намали качеството в тима на Артета. Все пак, равенството се задържа и Арсенал не загуби, а Лийдс дори нацели гредата в последните секунди.

Следващият двубой за Лийдс е в събота (28 ноември), когато отборът гостува на Евертън. Арсенал пък гостува на Молде в четвъртък (26 ноември) в мач от Лига Европа, а в неделя (29 ноември) приема у дома Уулвърхемптън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.