Last news in Fakti

17 Ноември, 2012 20:00 426 0

Самоотвержен Рен наказа сурово ПСЖ

  • лига 1-
  • псж-
  • рен

Отборът на Пари Сен Жермен бра много голям срам по време на домакинството си на Рен в среща от 13-ия кръг на Лига 1. Парижани записаха второто си поражение в шампионата, губейки с 1:2, след като близо едно полувреме играха с двама души повече. Гостите пък показаха истинско мъжество и героично се отбраняваха през второто полувреме. Автори на попаденията за Рен бяха Ромен Алесандрини и Жулиен Фере, а за ПСЖ се разписа Нене.

Старши-треньорът на домакините Карло Анчелоти започна без чист нападател при липсата на Златан Ибрахимович, който бе наказан, и в атака действаха Жереми Менес, Есекиел Лавеци, Хавиер Пасторе и Нене.

Въпреки загубата ПСЖ запазва към настоящия момент лидерската си позиция с актив от 23 точки. Това обаче почти сигурно ще се промени тъй като Марсилия има еднакъв актив с парижани, а са с два мача по-малко. Рен пък продълажва с отличната си серия и вече са само на точка от върха с 22 точки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА