Last news in Fakti

20 Ноември, 2012 13:52 1 181 0

Безредици в Истанбул заради Ман Юнайтед

  • галатасарай-
  • истанбул-
  • манчестър-
  • юнайтед-
  • шл
Безредици в Истанбул заради Ман Юнайтед - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Турската полиция използва сълзотворен газ, за да разпръсне стотици фенове на Галатасарай, които бяха окупирали истанбулското летище, за да посрещнат футболистите на Манчестър Юнайтед преди двубоя от груповата фаза на Шампионската лига, съобщи „б-ТВ“.

Запалянковците запалиха факли и бомбички и блъскаха по вратите на терминала при пристигането на самолета от Манчестър. Феновете опитаха да влязат в схватка и с полицията, но навременната намеса на органите на реда предотврати сериозни инциденти.

Футболистите на Манчестър Юнайтед бяха изведени от друг изход на летището в Истанбул, за да бъдат избегнати нови безредици и напрежение.

Юнайтед гостува на Галатасарай, а англичаните вече си осигуриха класиране за осминафиналите в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА