Last news in Fakti

3 Декември, 2020 18:28 2 422 1

Берое изпуска звездата си за без пари

  • берое-
  • брага-
  • наем-
  • трансфер-
  • макута-
  • договорка

Гаюс Макута може да се върне в Брага, а оттам да направи трансфер в друг тим

Берое изпуска звездата си за без пари - 1
Снимка: БГНЕС

Берое е на път да изпусне една от звездите си тази есен. Става въпрос за атакуващия халф Гаюс Макута, пише „Тема Спорт“. Както е известно, полузащитникът е под наем при заралии от Брага. Португалският клуб обаче е получил добра оферта за откупуването на национала на Конго.

Макута е преотстъпен до края на сезона, но с условието, че при добро предложение африканецът трябва да напусне Берое. В Брага са впечатлени от силното представяне халф в България, което от своя страна е предизвикало сериозния интерес към него и пристигането на оферта.

Гаюс Макута изигра 11 мача в efbet Лигата от началото на сезона, а в тях се отличи с пет гола и две асистенции. Вкара и победното попадение за успеха с 4:3 над Пирин (Благоевград) за купата на България, когато Берое изоставаше с 1:3 десет минути преди края.

Преди време се писа, че интерес към Макута проявяват ЦСКА и Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЕРОЕ66

    1 0 Отговор
    В договора за наем пише опциите тъй, че нищо не изпускаме човека ако има по-добра оферта отива да играе там.