Last news in Fakti

7 Декември, 2020 18:56 1 105 0

Лапорта: Ще направя всичко възможно Меси да остане в Барселона

  • меси-
  • оставане-
  • обещание-
  • президент-
  • кандидат-
  • лапорта-
  • барселона

"Предпочитам да мисля за това, което Лео генерира, което е много повече, отколкото може да струва заплатата му", заяви кандидатът за президент на каталунския клуб

Лапорта: Ще направя всичко възможно Меси да остане в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на Барселона Жоан Лапорта заяви, че ще положи всички усилия Лионел Меси да остане на „Камп Ноу“.

„Подкрепям идеята Лионел Меси да остане в Барселона и мога да споря много на тази тема. Предпочитам да мисля за това, което Лео генерира, което е много повече, отколкото може да струва заплатата му. И не говоря само на спортно ниво, както е известно той е най-добрият футболист в историята. Лео е много повече“, коментира Лапорта в интервю за „Sport“.

„Според мен всички футболисти, които печелят много титли и генерират толкова много, заслужават да бъдат оценени. Поне така се опитвах да бъде по мое време, когато бях президент. Лео, повтарям, е най-добрият футболист в света и вероятно в историята на футбола. Това, което трябва да имате предвид е, че Лео обича Барселона и той го е показвал много кратно. На него му е удобно в Барселона и града. Най-добре е да работим за продължаването на връзката Меси-Барселона“, добави той.

„Меси не се ръководи от парите. Трябва да направим предложение, което да убеди Лео, че Барселона ще има отбор, който е способен отново да спечели Шампионска лига. Това е от съществено значение. Това ще бъде най-ценно за него, когато решава бъдещето си в края на сезона. Убеден съм.“

„Двамата с Лео имаме взаимна обич. Той знае, че винаги, когато му правя предложение, то ще бъде изпълнено. Лео го знае, лично ми го е казал и много го цени. Мисля, че Меси трябва да завърши кариерата си в Барса.“

„Искам да стана президент на Барселона, за да знам от първа ръка ситуацията в клуба и да видя какво предложение мога да направя на Меси. Ще положа всички усилия да убедя Лео да остане на „Камп Ноу“. Естествено, че е необходимо Лео да изчака да разбере кой ще е новият президент на Барселона и да получи предложение, след което да вземе решение за своето бъдеще“, каза още Жоан Лапорта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА