8 Декември, 2020 11:49 1 457 1

Балъков похвали Ивайло Петев и Бруно Акрапович

  • балъков-
  • сайт-
  • интервю-
  • похвала-
  • петев-
  • цска 1948-
  • акрапович

Легендата на българския футбол даде интервю за босненски сайт

Балъков похвали Ивайло Петев и Бруно Акрапович - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на родния футбол Красимир Балъков, който в момента е главен мениджър на ЦСКА 1948, даде интервю за босненското издание Sportsport.ba. В него той говори за спрягания за селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев, както и за наставника на ЦСКА Бруно Акрапович.

"Чух, че Ивайло е кандидат за треньор на Босна и Херцеговина. Той е мой добър приятел, познаваме се... Но дори и без това мисля, че е страхотен треньор, който би могъл да е от голяма помощ за вашия отбор. Той е много усърден, има своя собствена философия, както и опит. Той е един от най-добрите български треньори", коментира Балъков, който пък е бивш наставник на хърватския Хайдук Сплит.

"Във водещия отбор в България Лудогорец Петев направи страхотни неща, спечели няколко трофея, а хубавото е, че той също има опит в работата в националния отбор на България. Той беше селекционер и тук", добави Балъков.

"Жалко е, че не си спечелихте място на европейското първенство, защото имате много добри футболисти, които играят в големи клубове. От сърце ви пожелавам всичко най-добро в бъдеще", призна Бала.

Друг от кандидатите за националния отбор беше треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович, но неговата кандидатура вече не се обсъжда от шефовете на местния футболен съюз.

"Знам, че те се свързаха с него. Той трябваше да отиде на преговори, но избра ЦСКА. Познавам Бруно много добре, той също е страхотен треньор", бе мнението на Балъков.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.