Last news in Fakti

13 Декември, 2020 05:15 1 675 0

Ривалдо: Ако Барса отстрани силен противник в Шампионската лига, ще се събуди

  • ривалдо-
  • съвет-
  • шампионска лига-
  • събуждане-
  • форма-
  • изход-
  • криза-
  • барселона

"Ако занапред продължат да бъдат толкова неефективни, то дори място в топ 4 в Испания е под въпрос", смята легендата

Ривалдо: Ако Барса отстрани силен противник в Шампионската лига, ще се събуди - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият бразилски нападател на Барселона Ривалдо посочи изход от кризата, в която са изпаднали каталунците. Според него отстраняването на един силен съперник в осминафиналите на Шампионската лига, може да преобърне сезона на каталунците, който към този момент не върви особено добре. Барселона заема едва седмото място в класирането, а изоставането от лидера Атлетико Мадрид е цели 11 точки.

"В момента не виждам Барселона да демонстрира ниво, достатъчно за спечелване на Шампионската лига, но всичко бързо може да се промени при елиминиране на силен съперник в осминафиналите. Това ще даде увереност на играчите. Но и ако занапред продължат да бъдат толкова неефективни, то дори място в топ 4 в Испания е под въпрос. Дано скоро се събудят и върнат към добрите игри.

След мача с Ювентус Антоан Гризман обвини целия отбор за загубата. Смятам, че е прав. Това, което виждаме на терена, е неприемливо за историята на клуба. Не е нормално Барселона да губи с 0:3 важен мач", казва Ривалдо.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА