Last news in Fakti

12 Декември, 2020 18:00 1 488 0

Симеоне: Зидан беше победител като играч, а сега е победител и като треньор

  • симеоне-
  • атлетико мадрид-
  • реал мадрид-
  • похвала-
  • зидан-
  • дерби

"Той излъчва сигурност и вяра", смята наставникът на Атлетико Мадрид

Симеоне: Зидан беше победител като играч, а сега е победител и като треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне изчетка колегата си Зинедин Зидан. Тази вечер "дюшекчиите" играят с Реал Мадрид в дербито на кръга в Ла Лига. "Какво ценя най-много в Зидан? Тези, които имат най-добро мнение за своя треньор, са футболистите, които всеки ден са с него. Много е трудно да изказваш мнение отстрани за нещо, което е насочено навън", заяви Чоло.

"Вярвам, че най-важното, което имаме ние, треньорите, е с насоченост навътре. Той излъчва сигурност и вяра. Зидан беше победител като играч, а сега е победител и като треньор. Показва го с уважение и това е достойно за възхищение", добави той.

"Това е много красив мач с фантастични футболисти и в двата отбора. Играчите на Реал все още са добри, въпреки тяхната възраст. Те продължават да се състезават с младите футболисти, което заслужава уважение, въпреки че става въпрос за наш исторически съперник. Искаме да отведем мача дотам, където можем да им навредим, като ще се получи много красив двубой", заяви Симеоне.

"Луис Суарес? Всеки преминава през различни етапи. Нека не забравяме, че той прекара коронавирус и не игра 20 дни. Нормално е всеки да се нуждае от време, за да е в най-добра форма. Той е много важен за нас, има ген за голове вътре в себе си, а този мач е от голямо значение за него и отбора. Дано за времето, през което ще е на терена, той да даде най-доброто за тима", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА