Last news in Fakti

18 Декември, 2020 05:15 2 044 0

Ювентус изравни антирекорд отпреди 36 години

  • роналдо-
  • ювентус-
  • антирекорд-
  • равенство-
  • аталанта

Подобни резултати в първите 12 кръга Ювентус вече е имал през сезон 1984/1985 година, когато завършва едва шести в крайното класиране

Ювентус изравни антирекорд отпреди 36 години - 1
Снимка: БГНЕС

Хегемонът в Серия А в последните години Ювентус определено не показва познатите резултати. В последния кръг от първенството торинци записаха равенство 1:1 срещу хита Аталанта и така останаха трети в класирането с 24 точки, докато лидер е Милан с 28, следван на една от Интер.

Това беше шесто равенство за Кристиано Роналдо и компания от началото на сезона. Подобни резултати в първите 12 кръга Ювентус вече е имал през сезон 1984/1985 година, когато завършва едва шести в крайното класиране.

"Не това е резултатът, който искахме и очаквахме, но сега трябва да се възстановим и фокусираме върху следващия мач", написа в Инстаграм звездата на Ювентус Кристиано Роналдо, който пропусна дузпа срещу "бергамаските".

В следващия кръг на 19 декември, събота, Ювентус гостува на Парма.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА