Last news in Fakti

18 Декември, 2020 10:41 3 833 0

Руска гимнастичка разкри как се е справила с булимията

  • александра солдатова-
  • гимнастика-
  • художествена гимнастика-
  • булимия

Дълго време не можех да ям нищо - не чувствах нито глад, нито ситост

Руска гимнастичка разкри как се е справила с булимията - 1

Руска гимнастичка и четирикратна световна шампионка по художествена гимнастика Александра Солдатова отправи послание към всички момичета по света, които страдат от булимия. Хубавицата също се срещна с болестта и разкри как се е справила с хранителното разстройство. Преди време Солдатова опита да се самоубие в Москва и хоспитализирано в столична болница с дълбоки прорези на лявата ръка.

"Дълго време не можех да ям нищо. Не чувствах нито глад, нито ситост. След изтощителните тренировки просто лежах и не правех нищо. Това доведе до ужасни последици. Но аз успях да се справя и да спечеля благодарение на позитивното отношение, което спортът ми даде. Желанието да продължиш, независимо от всичко, ми помогна много", заяви Солдатова.

21-годишната Солдатова е от отбора на Русия по художествена гимнастика като е и трикратна световна шампионка за 2014, 2015 и 2018 г., както и световна шампионка с лента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА