Last news in Fakti

24 Декември, 2020 05:15 1 067 1

Де Бройне е много близо до нов договор с Манчестър Сити

  • де бройне-
  • договор-
  • подпис-
  • преговори-
  • манчестър сити

Сегашният договор на полузащитника с манчестърци изтича през лятото на 2023

Де Бройне е много близо до нов договор с Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Кевин де Бройне е близо до подписването на нов договор с Манчестър Сити, съобщава The Guardian. Белгийският национал се чувства щастлив в клуба въпреки неубедителния старт на новия сезон за „гражданите“ и може да удължи контракта си до 2025 година. Сегашният договор на полузащитника с манчестърци изтича през лятото на 2023.

Само преди месец мениджърът на тима Хосеп Гуардиола удължи договора си и ще остане в клуба поне до края на сезон 2022/2023.

Според информацията, полузащитникът вече е провел разговор с ръководството и остават някои детайли преди сделката да бъде финализирана. В момента седмичното възнаграждение на Де Бройне с бонусите е около 500 хиляди паунда. Очаква се с новото споразумение то да е леко завишено.

Белгиецът се присъедини към Манчестър Сити през 2015 година. Той спечели две титли от Висшата лига, една купа на ФА и 4 трофея от Купата на Лигата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    1 0 Отговор
    весели празници на всички