Last news in Fakti

24 Декември, 2020 18:31 1 380 0

Моуриньо пак се разочарова от Деле Али

  • али-
  • ядосване-
  • неразбирателство-
  • отношения-
  • тотнъм-
  • стоук сити-
  • купа на лигата-
  • моуриньо

"Футболист на неговата позиция трябва да има фантазия и да създава ситуации, а не да създава проблеми за отбора", смята Специалния

Моуриньо пак се разочарова от Деле Али - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, не е доволен от изявите на Деле Али по време на двубоя срещу Стоук Сити за Купата на Лигата, спечелен от лондончани с 3:1 в сряда вечерта. "Хванаха ни на контра, наистина бях разочарован", коментира португалецът, който пусна в титулярния състав Али.

Английският национал рядко намира място в отбора на "шпорите" след назначението на Моуриньо. Али пропусна няколко добри голови възможности, като направи грешка и при попадението за Стоук Сити. "Футболист на неговата позиция трябва да има фантазия и да създава ситуации, а не да създава проблеми за отбора. Като цяло играхме солидно, а съперникът не играеше добре с топката и не достигаше до статични положения. Трябваше по-рано да убием интригата, а опитахме сами да се самоубием", каза още Жозе Моуриньо пред медиите след двубоя.

Гарет Бейл, Бен Дейвис и Хари Кейн се разписаха в полза на столичани срещу Стоук. "Това е трофей. Трябва да спечелим още два двубоя, но те ще бъдат изключително трудни. Съперниците са много силни", каза още португалецът. Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Брентфорд са останалите три отбора, които се класираха за полуфиналите в турнира за купата на Лигата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА