Last news in Fakti

25 Декември, 2020 12:29 1 481 1

Парагвайска футболна легенда ще се кандидатира за президент на страната

  • чилаверт-
  • президент-
  • кандидатура-
  • стоичков-
  • приятел-
  • легенда

Хосе Луис Чилаверт иска да вземе властта в родината си

Парагвайска футболна легенда ще се кандидатира за президент на страната - 1
Снимка: БГНЕС

Един от приятелите на Христо Стоичков в световния футбол Хосе Луис Чилаверт изненада спортния свят с неочаквана изненада навръх Коледа. 55-годишният чилиец обяви, че ще се кандидатира за президент на Парагвай на следващите избори през 2023 г.

„Стига толкова безнаказаност, корупция и мародерства“, обяви легендарният вратар.

По време на кариерата си Хосе Луис Чилаверт беше известен не само с изявите си под рамката на вратата, но и с това, че вкара общо 54 гола за осем различни клуба и националния отбор. Очаква се в следващите дни Чилаверт да представи подробности за своята кандидатура. Той вече анонсира, че има готова икономическа програма.

Легендарният парагваец трябваше да участва в 50-годишния юбилей на Христо Стоичков през 2016 г. на стадион „Васил Левски“. Той обаче беше част от звездите, които не успяха да присъстват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 воденичарЯТ

    0 0 Отговор
    Последно - чилиец или парагваец е Чилаверт?