Last news in Fakti

31 Декември, 2020 11:42 22 448 26

Трагедия! Най-силното момче на света почина на само 21 години

  • джамбулат хатохов-
  • най-силното момче на света-
  • смърт

Смъртта на Джамбулат Хатохов беше споделена от Бетал Губжев, който е президент на федерацията по сумо и борба в Кабардино-Балкария

Трагедия! Най-силното момче на света почина на само 21 години - 1
Снимки: mma.bg.

Руският сумист Джамбулат Хатохов, който стана известен като най-силното момче на света, е починал на 21-годишна възраст, пишат от RT Sport, цитирани от mma.bg. Хатохов се прочу с това, че е бил с тегло от близо 50 килограма още преди да навърши четири години. Още от ранна възраст той вдигал тежести, които биха затруднили доста възрастни. На 6-годишна възраст Хатохов вече бил с физически параметри, които отговарят на средностатистически възрастен.

Според различни източници Хатохов е държал световен рекорд за подвизите си със своята сила. В една от своите изяви пред медиите през 2018 година, Джамбулат споделя, че продължавал да расте усилено, въпреки че се хранил така, както се хранят обикновените младежи.

Смъртта на Хатохов беше споделена от Бетал Губжев, който е президент на федерацията по сумо и борба в Кабардино-Балкария.

Ето един от съветите, които Джамбулат даде на своите последователи преди време:

''Хората винаги чакат идеалните обстоятелства, за да започнат да правят нещо, независимо дали става въпрос за учене, бизнес или тренировки.

Трябва да разберете, че няма идеална ситуация. Много възможности няма да ви паднат от нищото, след което можете да кажете - „Сега е моето време“. Началото на всичко може да бъде само първата ви стъпка.''

Причината за смъртта на 21-годишния младеж не е съобщена. Да почива в мир!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оше едно доказателство

    52 5 Отговор
    Че най-силния не оцелява
  • 2 Майк Тайсън

    36 8 Отговор
    също е бил с мъжки параметри още на 12г.Налагал е батковци и чичовци като мачета у дувар.Но е бил с повече Късмет,това е..

    Коментиран от #4

  • 3 София мамо София

    72 4 Отговор
    Не е съобщена причината за смъртта ,няма нужда то се вижда причината..... да почива в мир младежа
  • 4 Алфа Вълкът

    17 37 Отговор

    До коментар #2 от "Майк Тайсън":

    С подкрепата на дрогата и затова когато мъжете достигат апогея си към 32-37г Майк беше вече пенсионер! И никога не е бил толкова силен колкото го изкарвате. Не влиза дори в топ 15 на нокаутьорите.

    Коментиран от #5, #6, #15, #19

  • 5 Майк Тайсън

    18 13 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Сигурен съм, че ти няма да си му проблем да те вкара в топ 15. Стига си експертни чул. Един от най великите е!
  • 6 М.Т.

    20 4 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Добре де,и все пак - на Очите си ли да вярвам,или на Ушите?!Ако той не е в топ 15,нашата Кобра ли да е там?! Няма логика..А съм чел от Биографията му,Майк умее да удря,но не умее да лъже..

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Behemoth

    9 5 Отговор
    Умрял е от глад...

    Коментиран от #17

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Алфа Вълкът

    14 4 Отговор

    До коментар #6 от "М.Т.":

    Има си статистика, боксови критици, треньори, експерти. В повечето такива статистики Тайсън е извън 15те! Не трудно да напишеш top punchers и да провериш. А аз не бих го сложил и топ 10 на най-добрите шампиони в тежка категория. Има един мач с друг играч с тежки удари - Донован Рудок. Гледам клипчета в нета как го Тайсън го тупаркира, обаче си пуснах мача и Тайсън доминираше наистина, но накрая ако съдията не беше спрял мача доста спорно, Тайсън беше пътник. Той се биеше на изнемогване а Рудок всеки път намираше сили да стане.

    Коментиран от #25

  • 12 ВИДЯНОТО

    19 0 Отговор
    НЕ Е СЪВМЕСТИМО СЪС ЗДРАВЕТО!!! ЛУДИ ХОРА - БОЛ!!!
  • 13 Аз40

    23 2 Отговор
    С тия тлъстини е нормалното стечение на обстоятелтвата.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 бета лисица

    8 7 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    кумчо бе,пробвай с по силни лекарства твоите явно не помагат.И преди да се изкажеш толкова тъпо вдигай ръка.
  • 16 Роза

    16 4 Отговор
    Горкото момче!Всеки излишен килограм е товар за сърцето!Сам си е изкопал гроба!

    Коментиран от #18, #22

  • 17 Черен хумор

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Behemoth":

    но умрях от смях !!!
  • 18 селтак

    12 1 Отговор

    До коментар #16 от "Роза":

    Не са само килограмите,химията не прощава на тялото!
  • 19 Отворко

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Майк Тайсън става шампион в тежка категория на 21 години-най-младия шампион и досега.Но живота в гетото от една страна го прави железен ,от друга го съсипва.Изведнъж забогатял ,не знае какво да прави с парите и лъскавия живот ,който те му поднасят.Става наркоман и алкохолик ,унищожавайки огромния си талант.

    Коментиран от #20, #24

  • 20 АБЦД

    11 2 Отговор

    До коментар #19 от "Отворко":

    Не е само това. Мното удари в главата водят до изпростяване. А то и началния капацитет не е бил много висок, че да слиза надолу.

    Коментиран от #23

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Митьо

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Роза":

    Бог да прости момчето.
    Това е болестно състояние при него. Засилен и неспирен растеж на част от тялото. Науката не може нищо да направи па камо ли сам той. И у наше село имало подобен случай. Младеж, як като за трима мъже, но тялото му не спира да расте и умира млад...
  • 23 Тъп та дрънка

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "АБЦД":

    Който си е тъп и боя не помага да поумнее !А Тайсън определено не е тъп , даже напротив !Има интересни телевизионни предавания и там се вижда , че интелекта му е на ниво ! По принцип тъпият човек не може да разбере разликата между нисък и висок интелект .
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бат Мишо

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Алфа Вълкът":

    Играча с който Тайсън се е срещал с тежки удари е Ленъкс Люис- като нокаутъор слагам над него само 1 българин който го е гътал 3 пъти за 2 аматъорски мача
  • 26 Хипофиза

    2 0 Отговор
    Подобен свръх растеж в повечето случаи е свързан с хипер функция на хипофизната жлеза , която се намира в главния мозък на човека .Голяма колкото грахово зърно и тегло около половин грам , тя ръководи дейността на всички останали жлези в човешкото тяло .Често свръх функцията и се дължи на тумор .За да поддържаме в добро здраве хипофизата е необходимо да консумираме в достатъчно количество плодове, зеленчуци, фибри, протеини, омега-3 мастни киселини и мононенаситени мазнини. Освен това трябва да се намали приемът на натрий и да се избягват рафинираните храни, включително захар.Трябва да се приемат също повече витамини А, Е и D, но те може да се набавят и чрез храната. Всички тези витамини са необходими за стимулирането на производството на хормони. Манганът също поддържа хипофизата здрава. Освен това той ѝ осигурява антиоксидантни съединения.