Last news in Fakti

4 Януари, 2021 09:33 1 893 3

Още един французин може да се завърне в Левски

  • белмонт-
  • обертан-
  • левски-
  • завръщане-
  • мечта-
  • гренобъл

Антони Белмонт мечтае отново да играе на "Герена"

Още един французин може да се завърне в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Още един французин е готов да се завърне на Герена", за да помогне на отбора, пише "Мач Телеграф". Става въпрос за Антони Белмонт. 25-годишният халф е проучил тази възможност покрай интереса, който "сините" проявяват към неговия сънародник Габриел Обертан. Както е известно, Обертан е готов отново да облече синята фланелка, ако успее да скъса с Ерзурум ББ. Той продължава да играе за турския тим, макар че е бил категоричен пред шефовете на отбора, че иска да си тръгне. Очаква се скоро да настъпи развръзка.

Ситуацията с Белмонт е подобна в Гренобъл, където той продължи кариерата си след Левски. До този момент халфът е записал едва 12 мача за тима от лятото на 2019 година насам.

"Той има интересно предложение и вече се оглеждаме за негов заместник", обяви генералният мениджър на Гренобъл Макс Марти.

Тимът в момента върви уверено към елита на Франция, след като дели с Троа първото място в Лига 2.

За Левски Белмонт изигра 26 мача и вкара един гол. Това стана при победата с 1:0 над Берое през есента на 2018 година, а треньор на "сините" отново бе Славиша Стоянович.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мечо Пух

    6 1 Отговор
    Как звучи само "мечтае да играе на Герена"
  • 2 Къртев 💬

    0 3 Отговор
    А бе мани ти - лозЕ на баирУ ти не требнУва! Аз, казах ли, какво ще стане с Левски, казах! Стана ли, стана! Доволни има ли, има и недоволни има! Само Левски!!!
  • 3 Фрг

    3 2 Отговор
    Левски бавно но неизбежно ще се върне там където му е мястото,а именно върхът.