Last news in Fakti

5 Януари, 2021 16:28 3 833 2

Неочаквано наследство на Марадона излезе наяве

  • кастро-
  • имот-
  • къща-
  • скъпоценности-
  • наследство-
  • марадона

Аржентинската легенда има къща в Куба, подарена от Фидел Кастро, в която има вещи за над 75 милиона

Неочаквано наследство на Марадона излезе наяве - 1
Снимка: БГНЕС

Повече от месец след смъртта на футболната легенда Диего Марадона наяве излезе неочаквано наследство на аржентинеца. Един от синовете на бившия кубински лидер Фидел Кастро се е обадил на адвоката Маурисио Д'Алесандро, който път се е свързал с адвоката на Марадона Матиас Морла и го е информирал за къща с вещи на Марадона в Куба.

Имотът е подарен на Марадона от Кастро по време на престоя му в здравния център "Ла Прадера", където прекара няколко години за лечение на наркозависимост.

"Нещата на Марадона са запазени и могат да напълнят цял музей. Има снимки, писма от световни лидери. Всичко е непокътнато. Трудно можем да изчислим стойността на всичко, но със сигурност надхвърлят 75 милиона", коментира адвокатът на Марадона.

Припомняме, че наследството на Марадона се простира в много държави, сред които Венецуела, Куба, Аржентина, Беларус, Китай, Италия и Дубай.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лека му пръст

    4 12 Отговор
    Тоя Мародана е жив комунчга.
  • 2 американската мафия

    6 1 Отговор
    Гениялна личност разбрала за за скрития американски тогалитаризъм поробил редица народи по света!