Last news in Fakti

8 Януари, 2021 17:13 1 648 0

Барселона се изправя срещу екзекутора на Атлетико Мадрид за Купата на Испания

  • барселона-
  • атлетико мадрид-
  • купа на испания-
  • реал мадрид-
  • корнейя

Каталунците ще играят с Корнейя, а Реал Мадрид - срещу Алкояно

Барселона се изправя срещу екзекутора на Атлетико Мадрид за Купата на Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Днес беше изтеглен жребият за 1/16-финалите на Купата на краля. В третия кръг на турнира се включват Реал Мадрид, Барселона, Реал Сосиедад и Атлетик Билбао, които ще спорят и за Суперкупата на Испания.

Реал Мадрид ще се изправи срещу третодивизионния Алкояно, който вчера отстрани елитния Уеска с 2:1 на свой терен. Играчите на скромния тим се зарадваха, че ще имат възможността да играят срещу испанския шампион.

Барселона също изтегли отбор от третото ниво на местния футбол. Става въпрос за Корнейя, който поднесе голямата изненада във втория кръг, елиминирайки като домакин Атлетико Мадрид с 1:0. Каталунците за първи път в своята история ще се изправят срещу този съперник за Купата на краля. Крайните победители във всички двойки ще се определят в един мач между 16 и 21 януари, а осминафиналите ще се проведат на 27 януари. В третия кръг ще участват 16 тима от Ла Лига, 10 от Сегунда дивисион и 6 от Сегунда Б. Домакини са отборите от по-ниска дивизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА