8 Януари, 2021 18:55 1 488 7

Венци Стефанов: Искам футболистите на Славия да си върнат стария боен дух

  • стефанов-
  • славия-
  • очаквания-
  • дух-
  • селекция

"Първо трябва да хванеш рибата и после да сложиш тигана - иначе ще си останеш само с тигана", философства собственикът на Славия

Венци Стефанов: Искам футболистите на Славия да си върнат стария боен дух - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите преди първата тренировка на отбора за 2021 година. Членът на Изпълкома на БФС иска футболистите на наставника Александър Тарханов да си върнат бойния дух.

"Искам да видя отбора от миналия шампионат. Да се върне старият боен дух. Убеден съм, че пролетта ще бъде много по-успешна за Славия, макар че не бива да говорим предварително. Първо трябва да хванеш рибата и после да сложиш тигана - иначе ще си останеш само с тигана", коментира Стефанов.

Босът на "белите" каза, че селекцията е отворен процес и е възможно да има новини и в двете посоки до края на месеца. Най-вероятно Христо Попадийн ще се раздели с отбора, въпреки че се яви за старта на подготовката.

Преди първата тренировка Славия представи три попълнения - завърналият се от Германия бивш защитник на "белите" Костадин Велков, Ерол Дост от Лудогорец II и Петър Вуцов от Черно море. Последният е син на треньора Велислав Вуцов. Брат му Светослав, който е вратар, също е футболист на Славия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уви..

    5 0 Отговор
    Епохата на Симеонов,Шаламанов,Александров и великият Чавдар Цветков,играл във Фейенорд с малко по-великият Кройф отдавна е във футболната история на белия отбор..

    Коментиран от #5

  • 2 Кой68

    4 1 Отговор
    Хорошо,так и будет....
    Водка и футбол.
  • 3 Ломбов

    8 0 Отговор
    КОМПЛЕКС СЛАВИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА БАЗА У НАС, САМО ОГРАДАТА И Е ОКОЛО 2 км, МАСИВНА ЖЕЛЯЗНА ОГРАДА ОТ БАЙ-ТОШОВО КОЯТО ПОЧВА ДА РЪЖДЯВСВА, ДА ГИ СЛОЖИ ВЕНЦИ ИГРАЧИТЕ ДА Я БОЯДИСВАТ 2 ПЪТИ СЕДМИЧНО ДА ВИДИШ КАК ЩЕ ДРЪПНЕ ОТБОРА
  • 4 Чавдар Цветков

    5 0 Отговор
    Време е да слезнеш от сцената,наречена СЛАВИЯ!По наше време,нямаше такива,,тъмни бизнесмени"! Играехме за народа,истински футбол-а сега какво,като купиш нов футболист/с изпрани пари/ и той не знае къде е топката,само като те погледне! Малко приличаш на премиерчето! Футбол-непонятна дума за тебе,колкото и да се правиш на велик,ама само в България! Ако беше на такъв пост/което никога не може да стане/ в друга европейска държава,ще те изфукат като мокър парцал!
  • 5 бели

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Уви..":

    Чаво Цветков игра във Виена, а във Фейенорд игра Желязков.

    Коментиран от #6

  • 6 Грешка,извинения..

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "бели":

    Андрей Желязков беше,един от първите,"пуснати" да играят навън..Помня от "старите" Божидар Григоров,Йонов,Тасев,Давидов,вратарите Цолов и Гугалов,през 1975 целият отбор участва в игрален филм,Стойчо Мазгалов беше треньора и тн.и тн.Голямо нещо бе Славия!! Обичах я!..
  • 7 славист

    1 0 Отговор
    тоя е президент също толкова,колкото и мутра!грешни хора си мечтаят за слава!