Last news in Fakti

8 Януари, 2021 19:12 1 121 0

Милан подновява преговорите с Чалханоглу

  • чалханоглу-
  • милан-
  • преговори-
  • договор

Настоящият договор на 26-годишният турски национал изтича през лятото

Милан подновява преговорите с Чалханоглу - 1
Снимка: БГНЕС

Милан и Хакан Чалханоглу ще подновят преговорите между двете страни за новия контракт на полузащитника. Както е известно настоящият договор на 26-годишният турски национал изтича през лятото и в края на юни той може да напусне, като свободен агент.

Според Sky Sports Italia през следващата седмица агентът на Чалханоглу Гордън Стипич ще се завърне в Милано, за да се срещне с шефовете на "росонерите", за да обсъдят условията по контракта. Милан за момента не може да отговори на претенциите на турчина. Той настоява да получава по 7 милиона евро на сезон, докато италианския клуб може да му предложи едва 3,5 млн.

Чалханоглу ще пропусне предстоящия мач на Милан с Торино, тъй като има контузия в глезена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА