Last news in Fakti

9 Януари, 2021 19:57 1 734 1

Арсенал започва преговори с Йозил за разтрогването на договора му

  • арсенал-
  • преговори-
  • прекратяване-
  • договор-
  • заплата-
  • йозил

Халфът обаче иска да получи абсолютно всичко по контракта си и няма да се откаже от парите

Арсенал започва преговори с Йозил за разтрогването на договора му - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал е започнал преговори с Месут Йозил за разтрогване на договора, след което футболистът може да потърси ново предизвикателство. Йозил има да получава още 7,2 млн. паунда до края на договора или по 350 хил. паунда на седмица.

Йозил е прекарал повече от седем години в Арсенал, като през това време е помогнал на клуба до четири титли за Купата на Англия. Плеймейкърът е вкарал 44 гола и е осигурил 77 асистенции в своите 254 участия за клуба.

Йозил обаче иска да получи абсолютно всичко по договора и няма да се откаже от парите си, въпреки че от Арсенал имат желание да се разделят с него за далеч по-малка сума.

Според информациите в Англия към Йозил има интерес от Фенербахче и ДС Юнайтед в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И други клубове го желаят!

    6 2 Отговор
    Като например Лудогорец и Арда! Клубове на дедите му, които са заминали да служат на султана кат еничари! Време е и той да се върне да поиграе за дедите си!