Last news in Fakti

10 Януари, 2021 09:32 1 785 2

Левски с опит да вземе национал от Лудогорец

  • ковачев-
  • лудогорец-
  • национал-
  • свободен агент-
  • левски

"Сините" искат Светослав Ковачев

Левски с опит да вземе национал от Лудогорец - 1
Снимка: ludogorets.com

Левски ще направи опит да се подсили с крилото на Лудогорец Светослав Ковачев, твърди "Тема спорт". "Сините" не могат да си позволят да го купят през зимата, затова ще се опитат да го убедят да дойде на "Герена" през лятото като свободен агент.

22-годишният национал има договор с "орлите" до края на сезона. Разградчани вече отправиха предложение към младока да подпише нов контракт, но той го отказа.

Интерес към Ковачев има от родни клубове, както и такива от чужбина.

Роденият в Плевен Светослав дебютира за "орлите" още през сезон 2015/16. След това все бе между мъжкия и дублиращия състав, докато от клуба не започнаха да го преотстъпват. Младокът изкара кампанията 2018/19 под наем в Дунав. За русенци той бе на терена в 27 шампионатни срещи, в които се разписа 5 пъти. През есента на сезон 2019/20 Ковачев носи екипа на Етър, като за "болярите" участва в 19 шампионатни двубоя, без да се разпише.

След това крилото акостира в Арда (Кърджали), като през пролетта на 2020-а бе на терена в 9 мача за първенство, в които вкара два гола. През миналата есен Ковачев бе основен играч на кърджалийци - реализира 3 попадения в 15 срещи в елита. Треньорът Николай Киров искаше да го задържи, но двата клуба не достигнаха до договорка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    2 3 Отговор
    Да се надяваме,но поживьом по овидим....
  • 2 мдааа

    3 2 Отговор
    Лесна , тази уморена столетница ..